top of page

OM OSS

Nordanviken Fastigheter är ett bostads- och samhällsfastighetsbolag som grundades år 2018. Bolaget förvärvar och förvaltar fastigheter med en långsiktig investeringshorisont och ett stort fokus på utveckling och förädling. Våra bostadsfastigheter ligger på medelstora orter i Mellansverige och våra samhällsfastigheter är utspridda över hela landet. Vår målsättning är att skapa trivsamma lokal- och boendemiljöer som är attraktiva att bo och arbeta i.

 

Förvaltningen är hjärtat i vårt ägande där vi drivs av utveckling, ordning och trygghet. Vi vill göra investeringar och tillval som uppgraderar fastigheternas standard och förbättrar boendemiljön. På så vis möjliggör vi för våra hyresgäster att kunna påverka sitt boende eller sin verksamhet och förhoppningsvis bo kvar under en lång tid framöver.

 

Förutom att bygga goda relationer med våra hyresgäster är det även en självklarhet för oss att visa engagemang och samarbeta med kommuner, myndigheter och organisationer på de orter vi verkar. Vi vill göra det vi kan som fastighetsägare för att bidra till ett bättre och tryggare lokalsamhälle.

Bolagets ägare har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och fastighetsutveckling. 

bottom of page